Naar Lissabon met de KLM Werelddeal Weken 2017

*Update 8 november: KLM’s Werelddeal weken bestaan niet meer, de voordeelweken van KLM heten nu de KLM real deal dagen

*Update 30 december: Helaas heeft KLM Lissabon voor januari 2017 niet meegenomen in de Werelddeal Weken. Dat was misschien ook wel te verwachten, aangezien de prijzen van de laatste jaren voor een vliegticket Lissabon rond de €120-€130 lag en menig low cost airline daar zonder korting al flink onder zit. We houden het voor de toekomst natuurlijk in de gaten, in september verwachten we de volgende ronde van de KLM Werelddeal Weken!

KLM Werelddeal Weken Lissabon 2017

Elk jaar rond januari en september houdt KLM hun grote uitverkoop, de KLM Werelddeal Weken. En elk jaar bekijken wij weer of de aanbiedingen voor vliegtickets Lissabon van KLM de moeite waard zijn. Die stuntprijzen kunnen soms wat tegenvallen als je ze vergelijkt met de low cost airlines zoals easyJet of Vueling. Maar goed, dan vlieg je wel met KLM, en dat is ook wat waard.

KLM Werelddeal Weken 2017

De Werelddeal Weken 2017 van KLM beginnen vroeg: al vanaf 30 december 2016! Dat is op tijd! Normaal beginnen ze in de eerste week van januari en kun je boeken in de twee weken die daarop volgen. Maar nu dus al eind december.

Prijsverloop Vliegtickets Lissabon

Om je een idee te geven wat de gemiddelde prijs voor een vliegticket naar Lissabon tijdens de KLM Werelddeal Weken kost hebben we alle aanbiedingen vanaf januari 2013 voor je op een rijtje gezet.

Prijsverloop vliegtickets Lissabon KLM Werelddeal Weken
(voor januari 2015 konden we geen prijs voor Lissabon vinden, vandaar dat die maand leeg blijft)

De gemiddelde vliegticketprijs voor Lissabon tijdens de Werelddeal Weken over de afgelopen 4 jaar ligt rond de €121. Prima prijs, zeker als je bedenkt dat je dan wel met KLM vliegt! En de trend is de laatste paar edities dat de tickets steeds een beetje goedkoper worden. We hopen dat we dat eind December ook weer zullen zien!

KLM of low-cost?

Zoals ik eerder zei, we hebben regelmatig goedkoper naar Lissabon gevlogen dan €121 pp. Maar dan vlogen we niet met de KLM, dus geen extra services, geen handige gate, geen Flying Blue punten. Als je daar veel waarde aan hecht en bereid bent om één of twee tientjes meer uit te geven voor je tickets, dan zijn de Werelddeal Weken hét moment bij uitstek op je volgende trip naar Lissabon te boeken!

Boeken doe je vanaf 30 december 2016 op de site van KLM

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam tegen te gaan. Lees hier hoe jouw reactiedata wordt verwerkt..