Vidal Tecidos – stoffenwinkel in Estrela

De stoffenwinkel Vidal Tecidos of Vidal Fabrics is niet een winkel die bovenaan staat om tijdens je stedentrip naar Lissabon te gaan bezoeken.

Vidal fabricas winkel
Ben je een liefhebber van mooie stoffen en kun je goed overweg kunnen met een naaimachine dan is een bezoek aan deze stoffenwinkel meer dan de moeite waard.

Zoveel stoffen, keuze is moeilijk

Ik kwam met een missie bij Vidal Tecidos, en gelukkig maar, want bij het zien van alle stoffen bedacht ik me steeds meer dingen om te maken met de naaimachine. Mijn enthousiasme werd ingehaald door mijn realistische gedachten dat ik niet een enorme held ben met een naaimachine.
Vidal fabricas - rollen stof
De stof waar ik naar opzoek was heet Lenços Dos Namorados. Hiervan wil ik jurken maken voor mijn twee dochters, zodat ze bij een volgend bezoek aan Lissabon in liefdevolle kleren rondlopen.

Namorado jurken meisjes

Het is heel gaaf om te zien hoeveel stoffen er zijn, allemaal nog op de rol en 6-8 rollen boven elkaar in een stellage.

Portuguese stoffen

Ik kwam speciaal voor Lenços Dos Namorados, maar er zijn nog vele andere stoffen met Portugese motieven erop. Ze hebben deze slim bij de ingang gezet, mocht je een leuk knipsel zijn tegengekomen dan kan een stukje stof van Vidal Tecidos daar wellicht goed bij passen.
Vidal fabricas portugese stoffen

Combineren met een bezoek aan de wijk Campo do Ourique

Staat de wijk Campo do Ourique op je lijstje om te bezoeken om even te ontsnappen aan het drukke centrum? Loop dan zeker langs deze winkel!

Je kan een bezoek aan deze stoffenwinkel prima combineren als je vanaf Basílica da Estrela en Jardim da Estrela loopt richting de begraafplaats Cemitério dos Prazeres en Mercado de Campo de Ourique.
Vidal fabricas - toonbank
Wanneer je met eléctrico 28 tot aan de eindhalte reist, kun je Vidal Tecidos aan je rechterkant spotten.
Vidal Tecidos is niet de enige stoffenwinkel, er zitten er drie naast elkaar. Maar ik vind Vidal Tecidos is de meest spectaculaire.

Waar vind je Vidal Tecidos

Adres: Rua Saraiva de Carvalho 356 B e D, Campo do Ourique
Openingstijden: maandag – zaterdag: 09:00 – 19:00 uur

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam tegen te gaan. Lees hier hoe jouw reactiedata wordt verwerkt..