Achter de schermen bij We♥️Lisbon

Al jaren komen we regelmatig in Lissabon, en elke keer verbazen we ons weer over hoe prachtig deze stad en haar omgeving is! Van de mooie oude binnenstad via de modernere buitenwijken naar het sfeervolle omliggende land aan de Taag en de Atlantische kust, de hele regio Lissabon is om verliefd op te worden.

Dat is ons dus ook overkomen. Van kinds af aan al, sinds een jaar of 15 met z’n tweetjes en de laatste 10 jaar ongeveer met de kinderen. We voelen ons thuis in Lissabon. We kennen er mensen, mensen die na al die jaren als familie zijn geworden. Geen wonder dat we proberen om zo vaak mogelijk langs te gaan. Gelukkig lukt het ons zeker twee keer per jaar, vaak nog wel wat meer. Lange weekenden alleen, een weekje in de herfst en het voorjaar, een heuse strandvakantie van drie tot vier weken in de zomer. Als we de kans krijgen dan gaan we.

Bijna alles wat we zien in en rond Lissabon schrijven we op. Meestal komt er een artikel van. In sommige gevallen bewaren we het voor onszelf. Maar alles wat je op We♥️Lisbon leest is van onszelf, hebben we zelf gezien, beoordeeld en gefotografeerd. We laten ons natuurlijk ook leiden door onze vrienden, zij zijn uiteindelijk de echte experts.

Wij zijn Renske en Wouter en we wonen met onze twee dochters in Haarlem. We helpen graag iedereen die plannen heeft om Lissabon en de directe omgeving te ontdekken. En we denken dat we inmiddels best wel wat te vertellen hebben.