De 5 leukste dingen om te doen in Lissabon met kinderen volgens We Heart Lisbon

Lissabon heeft als gezin een speciale plek in ons hart veroverd. De stad bruist van levendigheid en charme, perfect voor avonturen met jonge kinderen. Onze kinderen zijn dol op de stad, de kleuren, de mensen, hoe de stad ruikt en de smalle straatjes. Ze genieten van het spelen in prachtige parken zoals Parque Eduardo VII. Het Oceanário de Lisboa is bij elk bezoek een hoogtepunt.

Naast de vele bezienswaardigheden biedt Lissabon een warme, gastvrije sfeer. De lokale bevolking is buitengewoon vriendelijk en behulpzaam, wat het reizen met kinderen een stuk makkelijker maakt. Overal vonden we kindvriendelijke restaurants en gezellige cafés waar onze kinderen met plezier speelden terwijl wij genieten van de heerlijke Portugese keuken.

1. Jardim Zoológico de Lisboa: in de dierentuin van Lissabon zijn veel exotische dieren van over de hele wereld te ontdekken. De dierentuin van Lissabon is een van de oudste dierentuinen ter wereld.

Tram bij Praça Luís de Camões, Lissabon

2. Trammetjes tour door Lissabon: stap aan boord van een van de iconische gele trammetjes en maak een schilderachtige tour door de kleurrijke straten van Lissabon, terwijl je kinderen genieten van de unieke ervaring en de bezienswaardigheden. Ga je voor tram 28, start de dag dan vroeg. Dan is het nog niet zo druk in deze tram. Vergeet ook niet om de liften in de stad mee te pakken.

Koop een Lisboa Card!

hippo tour

3. Hippo tour op de rivier de Taag: vaar mee op een hysterische Hippo tour over de rivier de Taag en bewonder de skyline van Lissabon vanaf het water. Deze tour is leuk voor jong en oud!

Reserveer jouw plek nu!

4. Castelo São Jorge: duik in de geschiedenis van Lissabon terwijl je Castelo São Jorge verkent. Geniet van adembenemende uitzichten over de stad en laat je kinderen zich voorstellen als echte prinsen en prinsessen terwijl ze door de oude kasteelmuren dwalen.

Reserveer jouw plek nu!

5. Parken van Lissabon: laat je kinderen lekker ravotten in een van de vele prachtige parken van Lissabon, zoals Parque Eduardo VII of Jardim da Estrela, waar ze kunnen rennen, spelen en picknicken te midden van weelderig groen en kleurrijke bloemen.

Speeltuin in Jardim da Estrela, Lissabon

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam tegen te gaan. Lees hier hoe jouw reactiedata wordt verwerkt..