Tease – cupcake hemel in Lissabon

Aan Tease is helemaal niets Portugees, behalve de vele locals die Tease bezoeken en dat dit café zich in Lissabon bevindt.
Heb je een (beetje) genoeg van de Portugese zoetigheid maar wel zin in een taartje, dan is Tease een leuke plek om heen te gaan.

Tease Cupcake Bar

Nóg een groot voordeel is dat Tease in één van mijn favoriete wijken ligt: Príncipe Real. Wil je een andere kant van Lissabon ontdekken met veel minder toeristen, dan is Tease een goede gelegenheid om deze kant op te gaan.

Cupcake heaven

Als je je suikerspiegel een boost wilt geven dan raad ik je zeker aan om hier een overheerlijke cupcake te eten. Bij binnenkomst in dit kleine en charmante cafétje staan aan de linkerkant de cupcakes en taarten. Keuze genoeg, wat niet altijd even handig is bij het zien van al het lekkers. Wellicht komen ze zo ook aan hun naam.

Tease cupcake taartjes

De red velvet frambozen cupcake is onze favoriet, maar eigenlijk maakt het niet uit wat je hier kiest. Je kan hier bijna niet misgaan, je kunt gewoonweg niet een verkeerd taartje kiezen.

Charmante eetplek

Tease is een mix tussen antieke tierlantijntjes en hippe spullen, zoals de lichtbak gemaakt van lampen waar Tease op staat. Toch heeft het cafeetje een Portugese twist dankzij de azulejos bij de bar.

Het is de perfecte plek om na een flinke wandeling door Lissabon te genieten van een kopje thee met iets lekkers erbij.

Tease ingang

Je vindt er nog weinig toeristen, wat het voor mij nog aantrekkelijker maakt om hier een volgende keer weer een taartje te eten.

Tease is verhuisd

Tease is verhuisd, ze zijn wel binnen Principe Real verhuist en zijn om de hoek te vinden dan waar ze eerst zaten. hieronder staat het nieuwe adres.

Tease Cais do Sodre binnen
Maar goed nieuws voor als een bezoek aan Prinicipe Real niet in jouw uitgestippelde plan past. Ze hebben ook een vestiging vlkabij Cais do Sodré geopend! In dit smalle winkeltje kan je de heerlijke taarten eten.

Teasecaisdesodre ingang

Waar vind je Tease

Adres: Rua Quintinha 70-B, Principe Real
Openingstijden: Dinsdag – donderdag van 09:00 – 23:00 uur | vrijdag en zaterdag: 09:00 -00:00 uur en zondag van 10:00 – 20:00 uur

Adres: Rua de São Paulo 160, Cais do Sodré
Openingstijden: Maandag t/m woensdag van 09:00 – 23:00 uur | donderdag t/m zaterdag: 09:00 -00:00 uur en zondag van 11:00 – 23:00 uur

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam tegen te gaan. Lees hier hoe jouw reactiedata wordt verwerkt..