Tease – cupcake hemel in Lissabon

Aan Tease is helemaal niets Portugees, behalve de vele locals die Tease bezoeken en dat dit café zich in Lissabon bevindt.
Heb je een (beetje) genoeg van de Portugese zoetigheid maar wel zin in een taartje, dan is Tease een leuke plek om heen te gaan.

Tease Cupcake Bar

Nóg een groot voordeel is dat Tease in één van mijn favoriete wijken ligt: Príncipe Real. Wil je een andere kant van Lissabon ontdekken met veel minder toeristen, dan is Tease een goede gelegenheid om deze kant op te gaan.

Cupcake heaven

Als je je suikerspiegel een boost wilt geven dan raad ik je zeker aan om hier een overheerlijke cupcake te eten. Bij binnenkomst in dit kleine en charmante cafétje staan aan de linkerkant de cupcakes en taarten. Keuze genoeg, wat niet altijd even handig is bij het zien van al het lekkers. Wellicht komen ze zo ook aan hun naam.

Tease cupcake taartjes

De red velvet frambozen cupcake is onze favoriet, maar eigenlijk maakt het niet uit wat je hier kiest. Je kan hier bijna niet misgaan, je kunt gewoonweg niet een verkeerd taartje kiezen.

Charmante eetplek

Tease is een mix tussen antieke tierlantijntjes en hippe spullen, zoals de lichtbak gemaakt van lampen waar Tease op staat. Toch heeft het cafeetje een Portugese twist dankzij de azulejos bij de bar.

Het is de perfecte plek om na een flinke wandeling door Lissabon te genieten van een kopje thee met iets lekkers erbij.

Tease ingang

Je vindt er nog weinig toeristen, wat het voor mij nog aantrekkelijker maakt om hier een volgende keer weer een taartje te eten.

Waar vind je Tease

Adres:Rua Nova da Piedade 15 Lissabon
Openingstijden: elke dag van 09:00 – 20:00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.