Restaurant Prego D’Pescador – broodje vis

Prego is een van Portugese bekendste vleessandwich – daar ontleent restaurant Prego D’Pescador zijn naam aan. Alleen richten ze zich niet alleen op vlees, er is ook een ruime keuze aan vis. Het restaurant heeft een mooie locatie in de wijk Parque das Nações vlakbij het water en (veel) mogelijkheid om buiten te zitten.

Restaurant Prego D'Pescador, Lissabon

Samen met onze twee jarige dochter kwamen wij hongerig aan, maar verlieten erg tevreden het restaurant. Naast dat het eten erg lekker was, is de bediening ook vriendelijk en behulpzaam. Geen probleem als je geen Portugees spreekt – de bediening kent de talen en kan je in Frans, Engels en Spaans verder op weg helpen.

Rissoles, voor de kleine natuurlijk

Wij aten een aantal rissoles, Portugese kroketten dus (voor de peuter – wat echt een tip is als je met kleine kinderen reist). Neem de rissoles voor het kind. De porties in Portugal zijn vaak erg groot, zelfs de halve porties moet een volwassen nog zijn/haar best doen om op te krijgen. Als je kind niet te kieskeurig is kan het met jou mee eten, maar zal ook zeker smullen van de rissoles.

Bife a Portuguesa bij restaurant Prego D'Pescador. Lissabon

Daarnaast hadden we bacalhau com nata en een bife a Portuguesa. Met wat brood, kaas, olijven en boter vooraf, voor drinken een halve liter wijn en een liter water met als afsluiting 2 bica’s waren we nog geen 35 euro kwijt.

Waar vind je Prego D’Pescador

Adres: Rua da Pimenta 17, Parque das Nações
Openingstijden: Elke dag geopend van 12:00 – 01:00 uur

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam tegen te gaan. Lees hier hoe jouw reactiedata wordt verwerkt..