Pub Lisboeta – rustige buurtkroeg

Deze relaxte kleine pub, Pub Lisboeta, is een heerlijke kroeg waar je even op adem kan komen van een (mid)dag struinen door de stad.
Pub Lisboeta bord
Dat Pub Lisboeta in onze favoriete wijk Principe Real ligt is een leuke bijkomstigheid voor wanneer wij hier een drankje gaan drinken.

Cocktails, bier & eten

Pub Lisboeta heeft iets weg van een Ierse pub, maar dan nog gemoedelijker. Naast de cocktails schenkt de barman ook craft bier, tequila en whiskey. Wij bestelde een coca cola – die ergens achter in het magazijn opgesnord moest worden. Ze leggen de prioriteit hier goed als pub zijnde.
Pub Lisboetas bar
Naast de drankjes hebben ze ook een kleine kaart – alles wat ze serveren staat op de spiegel muur aan je rechterhand wanneer je binnenkomt geschreven.

Craft bier, tequila, whisky, etc. etc. De Lisboeta Pub doet zijn naam eer aan. Het is een kleine pub, met lekker lange openingstijden en een perfect op maat gemaakte kleine kaart. Wees niet verbaasd als je een menigte mensen bij de deur ziet, hetzij aan het eind van de middag, voor een glas na het werk of als de nacht al lang is. Deze plek is behoorlijk populair!

Vooral op vrijdag- en zaterdagavond vult de ruimte zich met de lokale bevolking. De barmannen zijn vriendelijk en proosten met je mee bij het afrekenen. Salut!

Waar vind je Pub Lisboeta

Adres: Rua Dom Pedro V 63, Príncipe Real
Openingstijden:elke dag behalve maandag 10:00 – 02:00 uur

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam tegen te gaan. Lees hier hoe jouw reactiedata wordt verwerkt..