Restaurant Marisqueira Duna Mar: Duur, maar prachtig uitzicht

De locatie van restaurant Marisqueira Duna Mar is fantastisch, vanuit de eetzaal heb je een ontzettend mooi uitzicht over het strand en de rotsen van Praia do Magoito. Kom je om te eten, verwacht dan een prijzige rekening en een ietwat trage bediending.

Restaurant Marisqueira Duna Mar, Magoito

Het eten is smakelijk, maar voor Portugese begrippen erg prijzig. Dat heeft vast te maken met de locatie. De gerechten zien er fantastisch uit en komen rechtstreeks uit de keuken waar de mama staat te koken.

Wanneer je in Marisqueira Duna Mar het brood, de olijven en de kaas die op je tafel wordt gezet bij binnenkomst gaat eten, reken dan op een fikse rekening. De gerechten zijn prijzig, maar het voedsel wat je bij binnenkomst wordt voorgeschoteld maakt de rekening vele malen hoger.

Restaurant Marisqueira Duna Mar met strand Magoito

Wat te bestellen?

Wij aten een Bife Portugese met huisgemaakte patat en witvis met mosselen en garnalen met rijst. Onze dochter van toen 1 jaar heeft met ons meegegeten. Het personeel is erg vriendelijk maar niet heel erg snel. Wil je voor een snelle lunch, ga dan niet hier eten.

Het personeel is erg kindvriendelijk en ik denk dat ze de mooiste kinderstoel hebben die een baby of peuter zich kunnen wensen buiten huis. Onze dochter zat als een prinses op de troon en al het lekkere eten naar binnen te werken.

Wij waren met 2 hoofdgerechten, halve liter wijn, liter water, 1 dessert en 2 koffie rond de 60 euro kwijt. Nogmaals, voor Portugese standaarden liggen de prijzen hier erg hoog, maar het eten was wel heel lekker. Maar we komen hier waarschijnlijk niet nog een keer terug, of we nemen ons eigen broodjes mee of gaan vooraf (of na het strandbezoek) ergens eten.

“No card!”

Wanneer je hier gaat eten, zorg dan dat je voldoende cash geld bij je hebt. Het restaurant heeft geen pinmogelijkheden en de dichtstbijzijnde pinautomaat is in Magoito.

Hoe kom je bij Marisqueira Duna Mar

Adres: Estr. de Santa Maria 2, 2705 São João das Lampas, Portugal
Openingstijden: Woensdag gesloten, elke andere dag van 11:00 – 23:00 uur
Routebeschrijving: Vanuit Lissabon is het restaurant 45 minuten rijden. Rij vanaf de A5, N117, A37/IC19 en A16 naar Algueirão-Mem Martins. Neem afrit 8 vanaf de A16. Neem de N247, R. 25 de Abril, Estr. Antonio Henriques Rodrigues Maximiano en Av. Nossa Sra. da Esperança naar de R. do Chão Verde in São João das Lampas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *