Café Pão de Canela – rustig café met heerlijk eten

Aan de rand van het charmante Praça das Flores vind je het leuke café Pão de Canela. De meeste zitplaatsen van het café bevinden zich buiten op het terras en vooral in de weekenden is het hier gezellig druk.
Pão de Canela buiten
Wil je in het weekend hier brunchen, dan is het aan te raden om te reserveren.

Lekker luieren

Pão de Canela is een ideale plek om te luieren met een drankje, koffie of thee, een snelle maaltijd of een lekker stuk taart.

Pão de Canela binnenin
Recht voor de deur van het café is een speeltuintje met een afgesloten omheining. Ideaal als je met kinderen reist: vanaf het terras heb je een goede kijk op de speeltuin, zodat je in alle rust kunt genieten van je drankje.
De snelheid van de bediening past helemaal bij de sfeer van het plein. Het gaat traag maar vriendelijk. En het eten is heel lekker en zeker het wachten waard.

Op zondagochtend is er een brunchbuffet(10-17 uur), het is verstandig om dan zeker te reserveren. Het is er dan namelijk vaak vol.
Café Pão de Canela pasteis de nata

Pastel de Nata

De pastel de nata van Pão de Canela is licht zoetig en net zo krokant als dat ze eruit zien. Het room is erg lobbig waardoor de pastel de nata een beetje zwaar op de maag ligt. Prima dus, maar niet wereldschokkend.

Waar vind je Pão de Canela

Adres: Praça das Flores 25- 29, São Bento
Openingstijden: elke dag 08:00 – 00:00 uur

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam tegen te gaan. Lees hier hoe jouw reactiedata wordt verwerkt..