Amorino – fancy ijsjes

Ijswinkel Amorino kan zich zelf het beste beschrijven: Amorino is celebrating love with a gourmet touch. Wij zijn verkocht!

Er zijn drie vestigingen. In de wijken Baixa en Chiado vind je Amorino. Maar ook in het winkelcentrum Vasco da Gama op het voormalig expo terrein Parque das Nações.Amorino Chiado
De ijsjes zijn wat duurder dan je waarschijnlijk gewend bent, maar hoe vaak eet je ijsje in de vorm van een bloem?

Rozenblaadjes om te eten

Wanneer je een hoorntje bestelt dan wordt het ijsje als bloem gepresenteerd. Een lust voor het oog en zeker als je weet hoe het ijs smaakt, kost het moeite om niet nog een keer in de rij te gaan staan voor een nieuwe ronde.

Amorino bloemijs

Kies je voor een bakje dan wordt er helaas geen mooie bloem gemaakt. Jammer voor het oog maar het gaat om hoe het smaakt, toch?!

Amorino ijs

In de rij

De afgelopen jaren is Amorino een geliefde en bekende ijssalon geworden met een rij die buiten kan eindigen. En terecht volgens ons! We hebben al heel wat smaken geproefd en voor ieder wat wils. Ik vind de fruitsmaken heel erg lekker, vooral de mango. Maar mijn reisgenootje die genoot van de chocolade.

Amorino Baixa

Pas op voor gesmolten ijs

Je kan er voor kiezen om het ijsje in de winkel in de Chiado op te eten. Er zijn een aantal stoelen en tafeltjes of hoge krukken. Maar vaak is er geen plaats in de winkel. Je kan er ook voor kiezen om je ijsje mee te nemen naar Praça de Camões. Vergeet onderweg dan niet te likken aan je ijsje. Bij warm weer is er een groot gevaar dat je ijsje snel smelt!

Meer over onze favoriete ijswinkels »

Waar vind je Amorino

Adres: Rua Augusta 209, Baixa
Openingstijden: elke dag van 10:30 – 00:00 uur

Adres: Rua Garrett 49, Chiado
Openingstijden: elke dag van 10:30 – 01:00 uur

Adres: C. Vasco da Gama, Loja/Quiosque Q 9,Parque das Nações
Openingstijden: elke dag van 10:30 – 23:00 uur

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam tegen te gaan. Lees hier hoe jouw reactiedata wordt verwerkt..